Uitgekookt logo

Uitgekookt

Uitgekookt.nl is een maaltijdservice die gezonde maaltijden aan huis bezorgt. Hun maaltijden worden dagvers bereid door hun chefs en hun vaste bezorgers bezorgen de maaltijden gekoeld bij jou thuis.
Marley Spoon banner

Kortingen voor Uitgekookt

Proefpakket van 4 maaltijden voor €25 bij Uitgekookt

Probeer Uitgekookt nu voor slechts € 25,- voor 4 maaltijden. Maak kennis met het gemak van de vers bereide maaltijden van Uitgekookt die je in slechts 4 minuten opwarmt in oven of magnetron.

Geldig voor nieuwe klanten

Voorwaarden

Informatie over Uitgekookt

Minimale bestelwaarde:  25
Bezorgkosten:  0
Bezorging per: 
Auto

Bestellen via:

App (Android)
App (iPhone)
Website
Telefoon

Steden

De bezorgdienst Uitgekookt is actief in de volgende steden:

Veelgestelde vragen over Uitgekookt

Wat is Uitgekookt?

Uitgekookt.nl is een maaltijdbezorgdienst die gezonde en lekkere maaltijden aan huis bezorgt. De maaltijden worden dagvers bereid door de chefs van Uitgekookt.nl en worden gekoeld bij jou thuis bezorgd door vaste bezorgers. De maaltijden zijn kant-en-klaar en hoeven alleen nog maar opgewarmd te worden in de oven of magnetron.Wil je de maaltijdbezorging van Uitgekookt.nl proberen? Dan kun je kiezen voor een proefpakket met de korting van Maaltijdkorting.nl.

Door wie is Uitgekookt opgericht?

Het bedrijf is opgericht door Johan van Marle. De familie van Johan van Marle begon met het verbouwen en venten van groenten in 1830 en begon later een vooruitstrevende groentewinkel die als eerste panklare groente (gewassen en gesneden) verkocht. Bijna twee eeuwen later is Uitgekookt de innovatieve maaltijdservice van vandaag de dag.

Wat is het verschil van Uitgekookt ten opzichte van andere maaltijddiensten?

Uitgekookt.nl onderscheidt zich van andere maaltijddiensten door het gemak van de service. De maaltijden zijn kant-en-klaar en hoeven alleen nog maar opgewarmd te worden in de oven of magnetron. De maaltijden worden dagvers bereid door de chefs van Uitgekookt.nl en worden gekoeld bij jou thuis bezorgd door vaste bezorgers.Bovendien biedt Uitgekookt.nl een vrijblijvende service aan waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je wel of geen maaltijden wilt ontvangen¹

Uit hoeveel maaltijden kan ik wekelijks kiezen bij Uitgekookt.nl?

Uitgekookt.nl biedt elke week een ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden. Deze maaltijden zijn samengesteld door de chefs en voedingsexperts van Uitgekookt.nl en zijn gezond, gevarieerd en lekker. Je kunt kiezen voor een losse bestelling of een abonnement.

Zijn de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Ja, de maaltijden van Uitgekookt zijn gezond en dragen bij aan een gezond en gevarieerd voedingspatroon. De maaltijden worden bereid volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Dit betekent dat de maaltijden rijk aan groenten en eiwitten zijn.

Wat voor soort gerechten kan ik verwachten bij Uitgekookt.nl?

Bij Uitgekookt.nl kun je gezonde en gevarieerde maaltijden verwachten. Uitgekookt.nl biedt een breed scala aan gerechten aan, waaronder vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de gerechten die Uitgekookt.nl aanbiedt:- Kipfilet in champignonsaus met sperziebonen en aardappelpuree - Zalmfilet met groene asperges en aardappelpuree - Vegetarische lasagne met spinazie en ricottaJe kunt ook soepen, salades, desserts en zuivel als bijgerechten verwachten.

Kan ik zelf maaltijden kiezen bij Uitgekookt?

Ja, je kunt zelf maaltijden kiezen bij Uitgekookt. Je hebt wekelijks de keuze uit 24 nieuwe kant-en-klaar maaltijden die op het menu staan. Hier zijn drie voorbeelden van maaltijden die je kunt kiezen: Provençaalse pasta met gehaktballetjes en groenten, Arabische balletjes met tomaat-sinaasappelsaus en Griekse moussaka met aubergine.

Hoe worden maaltijden van Uitgekookt bij mij bezorgt?

Het bezorgen van maaltijden door Uitgekookt wordt gedaan door vaste bezorgers op verschillende momenten in de week. Je selecteert jouw gewenste maaltijden op de website van Uitgekookt en de chefs bereiden jouw maaltijd dagvers. Vervolgens worden de maaltijden gekoeld bij je thuis bezorgd door de eigen bezorgers van Uitgekookt. Tot slot warm je de maaltijd gemakkelijk in 4 minuten op in de oven of magnetron. Zo heb je altijd een verse en gezonde maaltijd in huis zonder dat je zelf hoeft te koken.

Hoeveel kortingscodes zijn er voor Uitgekookt?

Er zijn op dit moment 1 kortingscode(s) te vinden op Maaltijdkorting.nl voor Uitgekookt.

Reviews over Uitgekookt

Lees hier over alle ervaringen met de aanbieder Uitgekookt en deel je eigen ervaring door een review te schrijven over Uitgekookt!

Helaas, er zijn nog geen reviews! Schrijf nu als eerste een review.

Schijf een review over Uitgekookt

Video's

Interessante video's over en van Uitgekookt over het bezorgen van maaltijden.
YouTube video
YouTube video
YouTube video

Welke maaltijdbezorgers zijn er naast Uitgekookt?

Er zijn nog veel meer maaltijdbezorgers met kortingen! Klik op de bezorgservice en bekijk alle kortingen en informatie.

Vervallen kortingscodes voor Uitgekookt

Hier vindt je een overzicht van alle kortingscodes die zijn verlopen bij Uitgekookt.
Vacatures: 
Copyright 2024 Maaltijd korting
Een concept van: Blond & Blond

chevron-down