Dinnerly logo

Dinnerly

Dinnerly is een maaltijdbox dienst die bekend staat om zijn betaalbare en heerlijke maaltijden. Op deze pagina vindt u informatie over de nieuwste kortingen en aanbiedingen voor Dinnerly maaltijdboxen. Bespaar geld en geniet van heerlijke gerechten met Dinnerly!
Marley Spoon banner

Kortingen voor Dinnerly

€ 40 korting op je eerste Dinnerly maaltijdbox

Krijg nu exclusief bij Maaltijdkorting.nl 40 euro korting op je eerste maaltijdbox van Dinnerly. Scoor hem nu!

Geldig voor nieuwe klanten

Voorwaarden

Informatie over Dinnerly

Minimale bestelwaarde:  0.00
Bezorgkosten:  0.00
Bezorging per: 
Auto

Bestellen via:

App (Android)
App (iPhone)
Website

Steden

De bezorgdienst Dinnerly is actief in de volgende steden:

Veelgestelde vragen over Dinnerly

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Dinnerly maaltijdboxen?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Dinnerly maaltijdboxen. Ten eerste biedt Dinnerly betaalbare en heerlijke maaltijden die gemakkelijk te bereiden zijn. Dit betekent dat je geld kunt besparen terwijl je geniet van gezonde en smakelijke gerechten. Bovendien bespaar je tijd omdat je niet meer hoeft te winkelen voor ingrediënten of recepten hoeft te bedenken.Daarnaast biedt Dinnerly een breed scala aan gerechten die geschikt zijn voor verschillende diëten en smaken. Of je nou vegetarisch, veganistisch of glutenvrij eet, er is altijd een maaltijdbox van Dinnerly die bij jou behoeften past. Bovendien kun je met Dinnerly nieuwe gerechten ontdekken en uw kookvaardigheden verbeteren. Kortom, Dinnerly maakt het gemakkelijk om gezond en lekker te eten zonder gedoe.

Wat zijn de meest populaire gerechten bij Dinnerly?

Dinnerly verschilt van andere maaltijdbox diensten op meerdere manieren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De ingrediënten worden vers gekocht voor elke box en zijn van dezelfde kwaliteit als je zou verwachten van elke maaltijdbox. Dinnerly neemt echter een eenvoudigere benadering en is daarmee de ideale keuze voor drukkere huishoudens. Ze gebruiken minder ingrediënten per gerecht.Dit betekent dat Dinnerly een betaalbare optie is voor mensen die op zoek zijn naar een maaltijdbox dienst zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de ingrediënten of de smaak van de gerechten.

Wat is Dinnerly?

Dinnerly is een maaltijdbox dienst die bekend staat om zijn betaalbare en heerlijke maaltijden. Het bedrijf biedt een breed scala aan gerechten die geschikt zijn voor verschillende diëten en smaken. Wanneer je nu vegetarisch, veganistisch of glutenvrij eet, er is altijd een maaltijdbox die bij je past.Dinnerly neemt een eenvoudigere benadering dan andere maaltijdbox diensten door minder ingrediënten per gerecht te gebruiken zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de ingrediënten of de smaak van de gerechten. Dit betekent dat Dinnerly een betaalbare optie is voor mensen die op zoek zijn naar een maaltijdbox dienst zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de ingrediënten of de smaak van de gerechten.

Voor wie is Dinnerly?

Dinnerly is voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en gemakkelijke manier om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden. Het bedrijf biedt een breed scala aan gerechten die geschikt zijn voor verschillende diëten en smaken.Dinnerly is ideaal voor drukke huishoudens die tijd willen besparen op het winkelen voor ingrediënten en het bedenken van recepten. Met Dinnerly kunt u genieten van heerlijke maaltijden zonder gedoe. Bovendien kunt u met Dinnerly nieuwe gerechten ontdekken en uw kookvaardigheden verbeteren.

Hoe bestel je een Dinnerly box?

Je kunt een Dinnerly box bestellen door naar de website van Dinnerly te gaan en een account aan te maken. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende maaltijdboxen en het aantal personen en maaltijden per week selecteren. Je kunt ook je bezorgadres en bezorgdag kiezen.Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging per e-mail. Je kunt je bestelling op elk moment wijzigen of annuleren voordat de bezorging plaatsvindt. De betaling verloopt via automatische incasso of creditcard.

Hoeveel kortingscodes zijn er voor Dinnerly?

Er zijn op dit moment 1 kortingscode(s) te vinden op Maaltijdkorting.nl voor Dinnerly.

Reviews over Dinnerly

Lees hier over alle ervaringen met de aanbieder Dinnerly en deel je eigen ervaring door een review te schrijven over Dinnerly!

Goede ervaring, maar viel toch een beetje tegen

10/03/2023

Onlangs een maaltijdbox van Dinnerly gehad. De smaken van de gerechten waren prima en de prijs voor de box was goed. Helaas vond ik de levering van de box minder en ook het moeten vinden van de instructies voor het gerecht via de app was vervelend.

Jannick
Schijf een review over Dinnerly

Video's

Interessante video's over en van Dinnerly over het bezorgen van maaltijden.

Welke maaltijdbezorgers zijn er naast Dinnerly?

Er zijn nog veel meer maaltijdbezorgers met kortingen! Klik op de bezorgservice en bekijk alle kortingen en informatie.

Vervallen kortingscodes voor Dinnerly

Hier vindt je een overzicht van alle kortingscodes die zijn verlopen bij Dinnerly.
Copyright 2024 Maaltijd korting
Een concept van: Blond & Blond

chevron-down