Picnic logo

Picnic

Picnic is een supermarkt zonder fysieke winkels. Picnic bezorgt jouw boodschappen direct aan de deur en je besteld je boodschappen gemakkelijk via de app. Picnic is opgericht in 2015 en is op dit moment in 120 steden/dopren actief. De online super is naast Nederland ook actief in de landen Duitsland en Frankrijk.
Marley Spoon banner

Kortingen voor Picnic

€ 5,- korting bij Picnic via je vrienden

Heb je een vriend of vriendin die al boodschappen bezorgd krijgt door Picnic? Vraag om zijn/haar vriendencode en profiteer beide van 5 euro korting op je eerste bestelling bij Picnic. Win/win!

Voorwaarden

De vriendenkorting van Picnic is alleen te gebruiken door nieuwe klanten. De minimale bestelwaarde is € 35,-

VRAAG JE VRIEND!

Informatie over Picnic

Minimale bestelwaarde:  35.00
Bezorgkosten:  0.00
Bezorging per: 
Auto

Bestellen via:

App (Android)
App (iPhone)

Steden

De bezorgdienst Picnic is actief in de volgende steden:

Veelgestelde vragen over Picnic

Wat is Picnic?

Picnic is een Nederlandse online supermarkt. Het bedrijf levert uitsluitend aan huis en heeft geen eigen winkels. Het is actief in Nederland (sinds 2015), Duitsland (2018) en Frankrijk (2021). Het bedrijf werd in 2014 opgericht door Michiel Muller, Bas Verheijen en internetondernemers Joris Beckers en Frederik Nieuwenhuys, die eigenaar waren van het bedrijf Fredhopper dat personalisatiesoftware bouwt voor webwinkels. Sinds januari 2018 levert Picnic in Amsterdam. In 2021 had het bedrijf 63 bezorghubs en bezorgt de online supermarkt in 120 steden en dorpen.

Heeft Picnic korting voor nieuwe klanten?

Picnic heeft korting voor nieuwe klanten. Zo kun je onder andere korting krijgen via een vriend die al boodschappen aan huis laat bezorgen door Picnic. Je krijgt dan 5 euro aan tegoed die je kunt bestenden bij je eerste bestelling. Natuurlijk zijn er ook tal van andere kortingen te vinden. Houd daarom de website van Maaltijdkorting.nl goed in de gaten voor de beste korting voor niet alleen nieuwe klanten maar ook bestaande klanten.

Wat is de minimale bestelwaarde bij Picnic?

De minimale bestelwaarde bij Picnic is € 35, exclusief eventueel statiegeld dat je moet betalen. Voor dit bedrag bezorgt Picnic je boodschappen gratis bij jou thuis en hoef je geen bestelkosten te betalen.

Binnen hoeveel tijd kan Picnic bezorgen?

Dat is afhankelijk van hoeveel plek Picnic nog in zijn autootjes heeft. Wil je morgen je bestelling al in huis en is er nog plek? Dan kun je tot 22:00 's avonds nog je bestelling doorgeven. Wil je het de volgende dag in de ochtend ontvangen? Dan dien je voor 13:00 je bestelling door te geven. Je kunt na het vastzetten van je bezorgmoment altijd nog producten toevoegen aan je winkelmandje. Het is alleen niet mogelijk om producten te verwijderen.

Waarom sta ik in een wachtrij bij Picnic?

Heb je jezelf net aangemeld bij de online-boodschappendienst Picnic, dan is de kans groot dat je eerst in een wachtrij komt te staan. Dat komt omdat Picnic de beste service wil leveren aan iedere klant, hiervoor is het soms nodig om klanten in een wachtrij te plaatsen om er in de tussentijd voor te zorgen dat de service van hoge kwaliteit kan blijven. Woon je in een stad of dorp waar Picnic nog plek heeft voor nieuwe klanten, dan sla je direct de wachtrij over en kun je gelijk je bestelling plaatsen!

Hoelang duurt de wachtrij van Picnic?

Dat is afhankelijk van waar je woont. Het kan zijn dat je in een drukke stad zoals Amsterdam woont. Je komt dan waarschijnlijk in een lange wachtrij te staan, voordat je een bestelling kan plaatsen bij Picnic. Woon je in een kleiner dorp waar nog plek over is, dan hoef je zelfs niet te wachten en kun je direct bestellen.Niet getreurd, in de tussentijd voorziet Picnic je van lekkere extra's om de pijn van de wachtrij te verzachten. Je krijgt deze producten dan gratis bij je eerste bestelling!

Hoeveel kortingscodes zijn er voor Picnic?

Er zijn op dit moment 1 kortingscode(s) te vinden op Maaltijdkorting.nl voor Picnic.

Reviews over Picnic

Lees hier over alle ervaringen met de aanbieder Picnic en deel je eigen ervaring door een review te schrijven over Picnic!

Helaas, er zijn nog geen reviews! Schrijf nu als eerste een review.

Schijf een review over Picnic

Video's

Interessante video's over en van Picnic over het bezorgen van maaltijden.
YouTube video
YouTube video
YouTube video

Welke maaltijdbezorgers zijn er naast Picnic?

Er zijn nog veel meer maaltijdbezorgers met kortingen! Klik op de bezorgservice en bekijk alle kortingen en informatie.

Vervallen kortingscodes voor Picnic

Hier vindt je een overzicht van alle kortingscodes die zijn verlopen bij Picnic.
Vacatures: 
Copyright 2024 Maaltijd korting
Een concept van: Blond & Blond

chevron-down