Uber Eats logo

Uber Eats

Uber Eats is een populaire en hard groeiende maaltijdbezorger in de grote steden van Nederland. Uber Eats heeft altijd een mooie korting als je zin hebt in een lekkere maaltijd! Bekijk nu onze unieke kortingen!
Marley Spoon banner

Kortingen voor Uber Eats

€ 10,- korting op je eerste bestelling bij Uber Eats!

Krijg nu tijdelijk € 10,- korting op je eerste bestelling bij Uber Eats.

Voorwaarden

De code is alleen te gebruiken op je eerste bestelling en op een bestelling vanaf € 20,-.

eatst-xihnwu

Informatie over Uber Eats

Minimale bestelwaarde:  0.00
Bezorgkosten:  0.00
Bezorging per: 
(Elektrische) fiets
Auto
Zelf af te halen

Bestellen via:

App (Android)
App (iPhone)

Steden

De bezorgdienst Uber Eats is actief in de volgende steden:

Veelgestelde vragen over Uber Eats

Wat is Uber Eats?

Uber Eats is een mobiele app waarmee gebruikers door restaurantmenu's kunnen bladeren, bestellingen kunnen plaatsen en hun maaltijd thuis kunnen laten bezorgen door een bezorger van Uber Eats of hun bestelling kunnen ophalen bij het restaurant. De service werd voor het eerst geïntroduceerd als onderdeel van de uitbreiding van Uber naar Australië in 2015. Vanaf 2016 heeft Uber het Uber Eats platform internationaal uitgebreid en in oktober 2018 werd Uber Eats beschikbaar in Amsterdam.

Heeft Uber Eats korting voor nieuwe klanten?

Zeker! Uber Eats biedt korting aan voor nieuwe klanten. Het verschilt per stad en per aanbod wat voor korting je kunt krijgen. Het is soms mogelijk om tot € 25,- korting te krijgen op je eerste bestelling bij Uber Eats. Om direct korting te krijgen op je eerste bestelling gebruik je de code: eats-xinnwu. Deze kortingscode geeft je direct € 10,- korting op je bestelling vanaf € 20,-.

Wat is de minimale bestelwaarde bij Uber Eats?

De minimale bestelwaarde bij Uber Eats verschilt per restaurant. Je kunt bij sommige restaurants slechts een kleine bestelling plaatsen. Wel is het belangrijk om te letten op de bezorgkosten en eventuele servicekosten van Uber Eats. Deze kosten kunnen je kleine bestelling alsnog duur maken.

Binnen hoeveel tijd kan Uber Eats bezorgen?

Op het Uber Eats platform worden bestellingen zowel door het restaurant zelf als door Uber Eats bezorgers bij je aan huis bezorgd. Je bestelling kan in sommige gevallen al binnen 15 minuten bezorgd worden, maar het is ook mogelijk dat de bezorging langer kan duren. De app geeft je na het plaatsen van de bestelling een inschatting van wanneer je bestelling wordt geleverd.

Kan ik mijn bestelling bij Uber Eats live volgen?

Het verschilt per restaurant of je de bestelling kan volgen. Bestellingen die worden geleverd door een Uber Eats bezorger zijn real-time te volgen via de Uber Eats app. Bestellingen die geleverd worden door het restaurant waar je jouw bestelling hebt geplaatst kun je in de meeste gevallen niet live volgen. Je krijgt altijd een inschatting te zien over wanneer je bestelling aan je deur wordt geleverd.

Wat is de geschiedenis van Uber Eats?

Uber Eats is door het gelijknamige bedrijf Uber ontwikkeld in 2015. Het bestelplatform is voor het eerst in Australië gestart en is door de jaren heen gelanceerd in steeds meer landen en steden. In 2018 is Uber Eats voor het eerst gestart in de hoofdstad Amsterdam. Tot op heden wordt het platform binnen Nederland steeds verder uitgebreid en wordt Uber Eats beschikbaar in meer Nederlandse steden. Uber Eats is op dit actief in 32 landen.

Hoeveel kortingscodes zijn er voor Uber Eats?

Er zijn op dit moment 1 kortingscode(s) te vinden op Maaltijdkorting.nl voor Uber Eats.

Reviews over Uber Eats

Lees hier over alle ervaringen met de aanbieder Uber Eats en deel je eigen ervaring door een review te schrijven over Uber Eats!

Helaas, er zijn nog geen reviews! Schrijf nu als eerste een review.

Schijf een review over Uber Eats

Video's

Interessante video's over en van Uber Eats over het bezorgen van maaltijden.
YouTube video
YouTube video
YouTube video

Welke maaltijdbezorgers zijn er naast Uber Eats?

Er zijn nog veel meer maaltijdbezorgers met kortingen! Klik op de bezorgservice en bekijk alle kortingen en informatie.

Vervallen kortingscodes voor Uber Eats

Hier vindt je een overzicht van alle kortingscodes die zijn verlopen bij Uber Eats.
Copyright 2024 Maaltijd korting
Een concept van: Blond & Blond

chevron-down