Ekomenu logo

Ekomenu

Ekomenu is een populaire maaltijdbezorgdienst die gezond en lekker eten makkelijk maakt. De box is 100% personaliseerbaar en je kunt kiezen uit 15 leefstijlen. Elke week staan er bij Ekomenu 25 nieuwe gerechten voor je klaar.
Marley Spoon banner

Kortingen voor Ekomenu

50% korting op je eerste maaltijdbox bij Ekomenu

Ontvang nu 50% korting op je 100% biologische maaltijdbox van Ekomenu. Maak nu gebruik van deze tijdelijke korting!

Geldig voor nieuwe klanten

Voorwaarden

Informatie over Ekomenu

Minimale bestelwaarde:  0.00
Bezorgkosten:  0.00
Bezorging per: 
Auto

Bestellen via:

Website

Steden

De bezorgdienst Ekomenu is actief in de volgende steden:

Veelgestelde vragen over Ekomenu

Wat is Ekomenu?

Ekomenu is een maaltijdbezorgdienst die zich richt op gezond en lekker eten. De maaltijdboxen zijn 100% personaliseerbaar en je kunt kiezen uit verschillende leefstijlen. Elke week staan er 25 nieuwe gerechten voor je klaar. Ekomenu onderscheidt zich door de focus op kwaliteit, biologische producten uit Nederland en België (direct van de boer) en lekkere gezonde menu’s.De slagzin van Ekomenu is “Gezond eten, makkelijk gemaakt”. Het bedrijf streeft ernaar om het voor iedereen gemakkelijk te maken om gezond te eten met hun maaltijdboxen. Met een breed scala aan leefstijlen om uit te kiezen en elke week nieuwe gerechten, biedt Ekomenu een unieke en persoonlijke ervaring voor hun klanten.

Sinds wanneer is Ekomenu actief?

Ekomenu is opgericht door Jack en Marjolein en is sinds 2016 actief als start-up met het leveren van 100% biologische maaltijdboxen.

Wat onderscheid Ekomenu van andere maaltijdboxen?

Ekomenu onderscheidt zich van andere maaltijdboxen door hun focus op gezondheid en duurzaamheid. Ze bieden als enige in de Benelux maaltijdboxen met enkel biologische voeding . Dit betekent dat alle producten die in de box zitten afkomstig zijn van biologische landbouw en veeteelt.Daarnaast is Ekomenu de persoonlijkste maaltijdbox. Je kunt kiezen uit 14 leefstijlen en 25 recepten per week. Dit betekent dat je je maaltijdbox volledig kunt personaliseren naar je wensen en behoeften. Hierdoor is Ekomenu een unieke optie voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde en duurzame maaltijdbox.

Wat maken de maaltijdboxen van Ekomenu duurzaam?

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn duurzaam omdat ze 100% biologisch zijn en zo veel mogelijk gebruikmaken van lokale ingrediënten. Dit betekent dat de producten die in de box zitten afkomstig zijn van biologische landbouw en veeteelt, waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde gewassen.Daarnaast is een groot voordeel van biologische teelt dat er gemiddeld 40% minder CO₂ vrijkomt dan bij gewone landbouw. Dit betekent dat het kiezen voor een maaltijdbox van Ekomenu niet alleen gezond is voor je, maar ook voor het milieu!

Voor wie is Ekomenu?

Ekomenu is voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en duurzame maaltijdbox. Met hun focus op biologische producten en een breed scala aan leefstijlen om uit te kiezen, biedt Ekomenu een unieke en persoonlijke ervaring voor hun klanten.Of je nu vegetarisch of veganistisch eet, koolhydraatarm of glutenvrij wilt eten, of specifieke voedselintoleranties of allergieën hebt: Ekomenu heeft voor ieder wat wils. Dit maakt Ekomenu een geschikte optie voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde en duurzame manier om hun maaltijden te plannen.

Hoe kan ik bij Ekomenu bestellen?

Je kunt Ekomenu bestellen via hun website. De prijs van een maaltijdbox begint bij €39,95 voor een box voor 1 persoon met 3 recepten. De meest populaire box met 3 gerechten voor 2 personen kost €45,95 per week en de duurste box (4 personen, 4 maaltijden) kost €83,00 per week.

Hoeveel kortingscodes zijn er voor Ekomenu?

Er zijn op dit moment 1 kortingscode(s) te vinden op Maaltijdkorting.nl voor Ekomenu.

Reviews over Ekomenu

Lees hier over alle ervaringen met de aanbieder Ekomenu en deel je eigen ervaring door een review te schrijven over Ekomenu!

Helaas, er zijn nog geen reviews! Schrijf nu als eerste een review.

Schijf een review over Ekomenu

Video's

Interessante video's over en van Ekomenu over het bezorgen van maaltijden.
YouTube video
YouTube video
YouTube video

Welke maaltijdbezorgers zijn er naast Ekomenu?

Er zijn nog veel meer maaltijdbezorgers met kortingen! Klik op de bezorgservice en bekijk alle kortingen en informatie.

Vervallen kortingscodes voor Ekomenu

Hier vindt je een overzicht van alle kortingscodes die zijn verlopen bij Ekomenu.
Vacatures: 
Copyright 2024 Maaltijd korting
Een concept van: Blond & Blond

chevron-down